KANO - & KAJAKKANO - & KAJAK

Bij De Wimpe kunnen sportievelingen die zowel houden van rust als van ongerept natuurschoon terecht voor een ontspannende kano- of kajaktocht op de Kleine of de Grote Nete.

Op de Kleine Nete bieden wij vertrek aan in Retie, Kasterlee, Lichtaart of Herentals. Op de Grote Nete kan u kajakken of kanovaren vanaf Geel, Westerlo of Booischot. Ontdek het naast u voorbijglijdende prachtige kempenlandschap vanuit uw kajak of kano. Malse weiden met koeien die u nonchalant begapen als u passeert, wisselen af met groene dennenbossen. Heb oog voor het leven op en langs het water, de kikker die lui ligt te zonnen op zijn blad, moeder eend met in haar kielzog de kroost voor hun eerste zwemles, de prachtig gekleurde libellen fladderend op zoek naar een partner. Kom Pallieteren zoals Timmermans schreef " t'weurdt fiest vandaag " en zie de korenschoven en hooioppers, de biënkorven en honingpotten, kalfsgebraad en kempische kiekens, zilveren wolkenstrepen en luchten van lievevrouwkensblauw. We hebben het allemaal voor u, aan u om het te komen ontdekken.

TIP: de mogelijheid bestaat om uw sportieve trip te koppelen aan een bezoek aan het recreatiedomein de Ark van Noë te Lichtaart of aan ons gezellig Staminee met groot tuinterras en een uitgebreide keuze aan trappisten en streekbier op onze thuisbasis in Herenthout. Of dacht u misschien aan een barbecue achteraf? Graag bezorgen wij u de nodige info hieromtrent.

OPENINGSTIJDEN:

DOORLOPEND TUSSEN 1 APRIL EN 30 SEPTEMBER NA RESERVATIE VIA TELEFOON OF MAIL.

BUITEN HET SEIZOEN ZIJN GROEPSRESERVATIES MOGELIJK.

Top