BEDRIJFS- & FAMILIEFEESTENBEDRIJFS- & FAMILIEFEESTEN

Op de Ark van Noë kan u terecht voor allerlei feesten: verjaardagsfeesten, babyborrels, communie- of lentefeesten, maar ook uw trouwfeest of bedrijfsevenement kunnen wij organiseren. We beschikken daarvoor over een feestzaaltje, een grote tent en een kleinere tent op het strand. Al deze ruimten kunnen afzonderlijk of samen gehuurd worden.

FEESTZAAL

Voor bescheiden feesten kan u terecht in ons feestzaaltje. Hier kunnen max. 70 personen aan tafel zitten en het is dus uitermate geschikt voor verjaardagsfeestjes, babyborrels, communie- of lentefeesten,... U beschikt hier over een aparte toog en aparte toegang tot de toiletten. Tafels en stoelen zijn hier standaard voorzien. Verder kan u bij mooi weer buiten zitten onder onze kapschuur. Dit biedt u een prachtig uitzicht over de vijver en de rest van het terrein.

TENT

Het terrein van de Ark van Noë leent zich uitstekend tot het geven van een trouwfeest. Onze locatie is werkelijk uniek en helemaal niet te vergelijken met een klassieke feestzaal. De mogelijkheden hier zijn oneindig! U kan opteren voor onze basis setting of voor een iets chiquere aankleding. Zelf nog leuke ideeën voor de inrichting? Alles is bespreekbaar.

Unieke locatie voor uw trouwfeest!

Verder kunnen wij ook uw volledige catering verzorgen: van hapjes tot walking dinner, allerlei buffetten of barbecue. Contacteer ons zeker voor een offerte op maat.

Strand met pagodetent

Wilt u uw feest toch nog een beetje specialer maken? Wat dacht u van een feestje op het strand? Het kan nu ook op ons terrein.

Op ons strand zullen twee pagodetenten geplaatst worden zodat u ook bij regenweer droog zit. Deze tenten zijn geschikt voor feesten tot max 100 personen. Ideaal om toe te voegen aan uw trouwfeest. Aperitiefje en/of ceremonie op het strand? Alles is mogelijk!

Voor meer informatie over de voorwaarden, contacteer ons via info@arkvannoe.be

Top